Word lid van Natuurpunt

Leden van Natuurpunt Maldegem-Knesselare krijgen 4 keer per jaar Natuur.blad in de bus en 4 keer per jaar het tijdschrift van Natuurpunt en Partners Meetjesland, met een middenkatern van Natuurpunt Maldegem-Knesselare.
Lidmaatschap kost € 30 per jaar. Als nieuw lid krijg je een welkomstpakket.
Lid worden kan makkelijk via dit formulier op de website.

Leuke voordelen voor leden van Natuurpunt:
Als nieuw lid ontvang je een welkomstpakket met daarin de fiets- en wandelgids - met 66 uitgestippelde wandelingen en fietstochten in de mooiste natuurgebieden van België, het meest recente ledenmagazine Natuur.blad, je lidkaart en een overzicht van alle partners waar je als lid aanzienlijke korting krijgt. .
Het aanbod aan voordelen bij de partners van Natuurpunt wordt steeds groter! Ontdek hier het volledige aanbod.

Hernieuwing lidmaatschap:
Gewoon overschrijven:
Als je het lidgeld via overschrijving betaalt, ontvang je op het einde van het jaar een overschrijvingsformulier van Natuurpunt.
Stort je lidgeld (€ 30 per jaar voor het hele gezin) op rekening IBAN: BE17 2300 0442 3321, BIC: GEBABEBB van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met vermelding "Hernieuwing lidmaatschap, je lidnummer (indien gekend)".

Automatisch via Domicilliëring:
Je kan het ook jezelf en Natuurpunt makkelijk maken door te kiezen voor domicilliëring.
Vergeet nooit meer je lidgeld te betalen! Vul het formulier op de website in en kies voor domiciliëring. De betaling volgt dan automatisch. Een overschrijving is dus niet meer nodig!
Of vraag via 015-77 01 73 of ledenservice@natuurpunt.be de folder met domiciliëringsformulier aan.
Heb je nog vragen hierover? Contacteer Natuurpunt op 015-77 01 73