Kaart met verkeersregeling langs de Drongengoedweg


kaartDrongengoedweg_668

Langs de Drongengoedweg geldt overdag een tijdelijke snelheidsbeperking tot 30 km/u, vanaf het kruispunt Urselweg/Drongengoedweg tot aan de wegverbreding ter hoogte van de Krakeelparking.
's Nachts wordt het weggedeelte vanaf het kruispunt Westvoordestraat/Drongengoedweg tot aan de Krakeelparking volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer door middel van een slagboom, tussen 19u 's avonds en 7u 's morgens,.
Dit tijdelijk aanvullend politiereglement geldt van 15 februari tot 15 april 2018.


Kaart met omleiding naar de Krakeelparking


NaarKrakeel

Wanneer de Drongengoedweg afgesloten is tijdens de paddentrek kan de Krakeelparking bereikt worden vanuit Knesselare via Kleit (Kleitkalseide, Doornstraat en Urselweg) of vanuit Ursel via de Eekloseweg (Blakkeveld, Kraailokerkweg en Urselweg).
Bedankt voor de medewerking en het begrip voor dit tijdelijk ongemak.Kaart met omleiding naar de Drongengoedhoeve


NaarWestoorde

Wanneer de Drongengoedweg afgesloten is tijdens de paddentrek kan de Drongegoedhoeve bereikt worden vanuit Maldegem via de Schaperbosstraat en de Westvoordestraat.
Bedankt voor de medewerking en het begrip voor dit tijdelijk ongemak.Kaart met verkeersregeling langs de Gentweg


Gentweg910

De Gentweg in Maldegem zal niet worden afgesloten, maar er zal tijdens de paddentrek wel een snelheidsbeperking gelden van 30 km/u (zie kaart hieronder).


De Oude Brugseweg, tussen het kruispunt met de Westvoordestraat en de toegangsweg naar de woning Oude Brugseweg 2 wordt tijdens de paddentrek dag en nacht afgesloten met een bareel voor gemotoriseerd verkeer.Met de medewerking van:
Logo_knesselarelogo_maldegem